onsdag 18 mars 2009

Hej och välkomna till "HANANAHS BLOPPIS"!

på denna bloppis kommer jag att lägga upp bl.a. kläder, väskor, skor och smycken, som jag tröttnat på eller bara står och samlar damm. det kommer finnas både nytt, använt och vintage. jag vårdar mina saker omsorgsfullt så allt jag säljer är i åtminstone fint skick. vid varje inlägg står även ifall objektet har ett fast pris, ifall du skall buda på det eller ifall båda alternativen ges. köparen betalar frakten ifall inget annat nämns. betalningen sker till mitt konto eller via payson (ett mycket snabbare och enklare val). så fort jag har mottagit betalningen skickar jag iväg varan, så du lär ha den inom 5 arbetsdagar.

än så länge får detta inlägg fungera som ett omdömessystem där du kan lämna ett omdöme till mig där du skriver hur affären gick; hur pass nöjd du är med varan, kommunikationen osv. på detta sätt har andra möjlighet att sätta större tillförlit till mig och min bloppis.

jag har flera års erfarenhet av Tradera så jag vet vad en lyckad affär innebär, dvs. där både köparen och säljaren är nöjd.

jag hoppas att ni gillar min bloppis och det jag säljer här. länka gärna till den och berätta om den åt andra.

kram
Hannah

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar